Volt Salon

Volt_website_01

salon-01-Recovered

Sign_02Volt_Desk_AnwarStudioIMG_1646IMG_1642salon-02 salon-01

Volt Salon

We were commissioned by independent hair brand Volt Salon to design their new salon in Sheffield. Located in an old grade 2 listed building opposite the Sheffield Cathedral (Sheffield’s oldest building) we decided to completely strip the interior back to reveal its original character and designed specific angular and linear elements using folded metal techniques to fit with the interiors raw nature. The project included many different layers of design, we designed and produced bespoke interior furniture, structural elements and signage. We also took charge of the full visual identity, designing the company logo, stationary and also built the website from scratch which was developed in collaboration with our friends at Versus Studio.

www.voltsalon.co.uk

Read the full case study

“A fabulous design company to work with, our alliance went from strength to strength as we created one thing after another. It was an enjoyable process, which we felt confident of letting go of some of our ideas to make way for stronger concepts. We will definitely be calling upon Anwar Studio in the future. Steve has great design knowledge & insights and a wonderful way with people – he is always willing to listen and help us move forward – we love the way he thinks outside of the box… something that we value as professional hair stylists” –  Jenny (co-owner at Volt)

© Anwar Studio.
Theme by Vorkshop